ζωγραφιές που ζωντανεύουν

ζωγραφιές που ζωντανεύουν δωρεάν για εκτύπωση

Δωρεάν ζωγραφιές για εκτύπωση, που ζωντανεύουν με τα χρώματα που τους δίνεις, σου τραγουδούν και σου μιλάνε!

ζωγραφιές που ζωντανεύουν δωρεάν για εκτύπωση
ζωγραφιές που ζωντανεύουν δωρεάν για εκτύπωση
ζωγραφιές που ζωντανεύουν δωρεάν για εκτύπωση

1. Κατέβασε, εκτύπωσε και ζωγράφισε δωρεάν τις ζωγραφιές

2. Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή

3. Δες τον ήρωα να ζωντανεύει. Μίλα του και θα απαντήσει

είπαν για εμάς

Φένη Π.
Φένη Π.
Αρχικά έδωσα στα παιδιά την ζωγραφιά με τον κροκόδειλο, κατενθουσιάστηκαν και ανυπομονούσαν να βγάλουν φωτογραφία το δημιούργημα τους. Επειδή διδάσκω γερμανικά ως ξένη γλώσσα στο δημοτικό σχολείο και εδώ στη Λέσβο σε διάφορα δημοτικά, τους έβαλα να γράψουν στα γερμανικά στην τσαπέλα, το: Με λένε ...και να συμπληρώσουν το όνομα τους. Το καθένα μετά έλεγε την ταμπέλα με το όνομα του και έκανε παρουσίαση στην τάξη. Επίσης θα εφαρμόσω στο μάθημα των γερμανικών και την διαθεματικότητα μέσω των βιβλίων μυστηρίου, θα βλέπουμε μέσω εφαρμογής τις πληροφορείς και θα ζητώ να σημειώνουν σύντομες λέξεις στα γερμανικά για το θέμα που άκουσαν. έτσι και μαθαίνουμε για τους επιστήμονες και μαθαίνουμε γερμανικά και με ευχάριστο τρόπο. Στο τέλος μπορούν να συντάξουν τα παιδιά μια μικρή παρουσίαση στα γερμανικά και να την παρουσιάσουν με την βοήθεια του τάμπλετ και του βιβλίου. Θα βάλουν δηλαδή την ιστορία να παίξει κανονικά στο τάμπλετ και να ζωντανέψει το βιβλίο στους συμμαθητές τους και έπειτα εκείνα να την παρουσιάσουν στα γερμανικά όσο καλύτερα μπορούν. Εάν βγάλετε κάποια στιγμή κάτι στα γερμανικά ή με επιλογή για μεταγλώττιση και υποτίτλους θα είναι ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ζωγραφιά που ζωντανεύει

Ο Άλεξ ήρθε! Τα “Livebooks.gr – Tα βιβλία που ζωντανεύουν” σας παρουσιάζουν το καινούριο project που είναι ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Ζωγραφιές που ζωντανεύουν με τα δικά σας χρώματα και οι ήρωες τραγουδούν, χορεύουν και σας μιλάνε! 

Ο Άλεξ είναι ο πρώτος αλιγάτορας που θα ζωντανέψει μέσα στο σαλόνι σας! Είναι ένα καινοτόμο project και το πρώτο από μία σειρά αντίστοιχων που θα ακολουθήσει σύντομα. Τα βήματα είναι πολύ απλά και υπάρχουν οδηγίες σε όλα τα στάδια ώστε να μη δυσκολευτείτε καθόλου:

  1.    Εκτυπώστε τη ζωγραφιά με τον Άλεξ τον αλιγάτορα από εδώ:
  1.    Χρωματίστε τον Άλεξ με φαντασία και στυλ.

Προτείνουμε ξυλομπογιές και κηρομπογιές. Για καλύτερο αποτέλεσμα πατήστε αρκετά το χρώμα.

  1.    Κατεβάστε την εφαρμογή με τίτλο  “Live Coloring AR” από το Play Store ή το App store
  2.    Ανοίξτε την εφαρμογή και δείτε τον Άλεξ να ζωντανεύει
ζωγραφιές που ζωντανεύουν - Μέσι

Σας προτείνουμε να πείτε γλωσσοδέτες και παροιμίες στον Άλεξ γιατί του αρέσουν πολύ αλλά κυρίως γιατί τους λατρεύουν τα παιδιά! Να εκτυπώσετε πολλές φορές τη ζωγραφιά και να τον χρωματίσετε με πολλές διαφορετικές στολές ώστε να βγείτε απίθανες φωτογραφίες παίρνοντας αστείες πόζες. Τέλος, σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο site όπου θα βρείτε πολλές ζωγραφιές και εκτυπώσιμα παιχνίδια αλλά και τα «Βιβλία που ζωντανεύουν», το καλύτερο δώρο για κάθε παιδί!

και μην ξεχνάτε… τα βιβλία που ζωντανεύουν

Διαδραστικά εκπαιδευτικά βιβλία, φτιαγμένα στην Ελλάδα

Τα μοναδικά ελληνικά καινοτόμα διαδραστικά βιβλία που ζωντανεύουν, με την γνωστή ποιότητα της bitar, που έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Τα βιβλία μας έχουν γίνει η συντροφιά χιλιάδων παιδιών και γονέων σε όλη την Ελλάδα και πλέον χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες εκπαιδευτικούς, λογοθεραπευτές, ψυχολόγους, ειδικούς παιδαγωγούς κ.α., σε εκπαιδευτικούς χώρους, σχολεία, εργαστήρια κ.α.

Προσφέρετε στο παιδί σας μία συναρπαστική εμπειρία και βοηθήστε το να μάθει μέσα από το παιχνίδι.

Εκπαίδευση και παιχνίδι, για εμάς είναι ένα!