Πόσες φορές άκουσες τη λέξη «βαριέεεεεμαι» σήμερα;

Πριν αρχίσεις να μετράς και πονοκεφαλιάσεις, θυμήσου πως λίγη «βαρεμάρα» κάνει καλό στα παιδιά σύμφωνα με τους ειδικούς. Βέβαια για τη δική σου ψυχική ηρεμία δεν είμαστε σίγουροι!
Τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι πάντα μία καλή λύση αλλά λόγω του μεγάλου όγκου συνήθως δεν μπορούμε να τα μεταφέρουμε στο χωριό, ή να παίξουμε στο αμάξι, ή ακόμα και στην παραλία. Σου προτείνουμε λοιπόν ένα παιχνίδι καρτών που έχει ξετρελαίνει τα παιδιά και ένα απίθανο βιβλίο που θα ταξιδέψεις τους φίλους μας στο σύμπαν! Έτσι θα πάρεις και τα δωρεάν μεταφορικά και το βιβλίο με τις Απίθανες σπαζοκεφαλιές δώρο!

Το παιχνίδι «Ιστορίες Μυστηρίου για παιδιά, 30 ιστορίες για επιστήμονες και εφευρέτες» από τη σειρά Livebooks, είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι καρτών, που εξάπτει τη φαντασία των παιδιών, τα μετατρέπει σε επίδοξους ντετέκτιβ και κυρίως τους καλλιεργεί τη δημιουργική περιέργεια! Αυτό σημαίνει ότι αφού τελειώσει το παιχνίδι τα παιδιά συνήθως παραμένουν απασχολημένα, γιατί τους έχει δημιουργηθεί η επιθυμία να μάθουν περισσότερα ψάχνοντας και άλλες πληροφορίες για τους επιστήμονες!

Μπορείτε να παίξετε και εσείς μαζί τους αλλά αν είστε απασχολημένοι μπορείτε να τους παροτρύνετε να αναρωτηθούν πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία. Να τους προτείνετε να κάνουν κάποια πορτρέτα-ζωγραφιές με τα πρόσωπα των επιστημόνων που έμαθαν, ή ακόμα και να φανταστούν μία δική τους ιστορία με πρωταγωνιστή έναν αγαπημένο τους εφευρέτη!

Και όταν κουραστούν από το παιχνίδι μπορείτε να διαβάσετε ένα βιβλίο μαζί, ή μόνα τους που να συνεχίζει να καλλιεργεί τις γνώσεις τους αλλά με τρόπο διασκεδαστικό για τα παιδιά! Στο παιχνίδι με τις Ιστορίες Μυστηρίου γνώρισες και αρκετούς αστρονόμους για αυτό αν το συνδυάσεις με το βιβλίο «Το Ηλιακό Σύστημα σε 3D» θα μπορέσεις να δεις όσα μας δίδαξαν οι επιστήμονες για το σύμπαν, να ζωντανεύουν τρισδιάστατα μέσα από τις οθόνες του tablet ή του κινητού σου!

 Το βιβλίο ζωντανεύει τους πλανήτες, ολόκληρο το ηλιακό σύστημα και σε ντύνει αστροναύτη!

Ο Γαλιλαίος, ο Νεύτωνας, ο Αρχιμήδης και ο Πυθαγόρας θα ήταν περήφανοι για εσένα!

Τα livebooks μετατρέπουν τη βαρεμάρα των παιδιών σε δημιουργική μάθηση και παιχνίδι! 

€12,90

Κατάλληλο για παιδιά: 6 - 12 ετών

€19,90

Κατάλληλο για παιδιά: 6 - 12 ετών

μάθηση μέσω παιχνιδιού