Πίνακες προπαίδειας - Παιχνίδια προπαίδειας για εκτύπωση, δωρεάν σε pdf

Μπορείς να κατεβάσεις και να εκτυπώσεις τους πίνακες της προπαίδειας δωρεάν, σε pdf, παρακάτω. Ο κάθε πίνακας προπαίδειας έχει και τον δικό του φύλακα, ένα δρακοφιλαράκι. Δυστυχώς, ο μεγάλος εχθρός των μαθηματικών, ο αρχαίος Δράκος Τεμπελάδωνας, φυλάκισε όλα τα δρακοφιλαράκια. Δεν ήθελε κανένα παιδί να μαθαίνει την προπαίδεια, ώστε ολόκληρος ο κόσμος των μαθηματικών, να εξαφανιστεί.

Μάθε την προπαίδεια, ελευθέρωσε τα δρακοφιλαράκια και θα τα δεις να μεταμορφώνονται σε σπουδαίους δρακοφύλακες. Όλα αυτά, με τη βοήθεια του βιβλίου που ζωντανεύει με τίτλο “Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα“.

Διαβάστε την επιστημονική τεκμηρίωση του βιβλίου και της εφαρμογής, από την ειδική παιδαγωγό Αικατερίνη - Αλεξάνδρα Παπούλια.

Προπαίδεια πίνακας για εκτύπωση

Παρακάτω μπορείς να εκτυπώσεις τους πίνακες προπαίδειας των αριθμών έως το 11, εντελώς δωρεάν. Αν θέλεις να μάθεις την προπαίδεια παίζοντας, σκέψου να προμηθευτείς το βιβλίο “Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα” που περιλαμβάνει και δωρεάν εφαρμογή – παιχνίδι, που σε βοηθάει να μάθεις την προπαίδεια μέσα σε λίγες ημέρες, παίζοντας! Η εφαρμογή σε ανταμείβει με επαυξημένη πραγματικότητα και μιλάει ελληνικά, αφού φτιάχτηκε εδώ, από Έλληνες για Έλληνες! Άκου την προπαίδεια, παίξε το παιχνίδι, ελευθέρωσε τα δρακοφιλαράκια και βγες φωτογραφίες μαζί τους!

Ασκήσεις προπαίδειας για εκτύπωση

Εκτύπωσε δωρεάν τους πίνακες της προπαίδειας και προσπάθησε να τους μάθεις.

Αν θέλεις να το κάνεις πιο διασκεδαστικά, χρησιμοποίησε το βιβλίο “Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα” και την δωρεάν εφαρμογή για Android και iOS που το συνοδεύει, ώστε η εκμάθησή της να είναι …παιχνίδι!.

Το βιβλίο περιλαμβάνει όλους τους πίνακες της προπαίδειας, και μερικές συμβουλές για την ευκολότερη απομνημόνευσή τους. Η εφαρμογή που το συνοδεύει είναι ΔΩΡΕΑΝ και χρησιμοποιεί τεχνικές ακουστικής μάθησης, οπτικής μάθησης, ελέγχου μάθησης και επιβράβευση με επαυξημένη πραγματικότητα. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

  • 100 πίστες – γρίφους με τα γινόμενα, διαβαθμισμένης δυσκολίας
  • 10 πίστες ελέγχου μάθησης
  • αφήγηση όλων των γινομένων και της ιστορίας (στα ελληνικά!)
  • σταδιακή ανταμοιβή μάθησης με επαυξημένη πραγματικότητα
  • αφήγηση της ιστορίας

όλοι οι φύλακες της προπαίδειας

Τα δρακοφιλαράκια, είναι οι πιστοί φύλακες της προπαίδειας. Έχουν πάρει τα ονόματά τους από τους πιο σπουδαίους μαθηματικούς, επιστήμονες και φιλοσόφους της Αρχαίας Ελλάδας. Παίξε το παιχνίδι της προπαίδειας που συνοδεύει το βιβλίο, μάζεψε όσα περισσότερα νομίσματα μπορείς και βγες απίθανες φωτογραφίες με τα δρακοφιλαράκια….