κρυπτόλεξα για παιδιά, δωρεάν!

Στην ενότητα αυτή μπορείς να βρεις πολλά κρυπτόλεξα για παιδιά,  δωρεάν σε PDF για εκτύπωση. Τα κρυπτόλεξα είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προάγουν την μάθηση μέσω του παιχνιδιού ενώ φυσικά έχουν και διαβαθμισμένη δυσκολία. 

Μπορείτε να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε οποιοδήποτε κρυπτόλεξο θέλετε από την παρακάτω λίστα. 

Επίσης μπορείτε να τα κατεβάσετε όλα μαζί τα κρυπτόλεξα για παιδιά σε ένα εύχρηστο αρχείο PDF. Περιλαμβάνει όλα τα 15 κρυπτόλεξα σε ένα αρχείο με 15 σελίδες. 

σταυρόλεξα για παιδιά, σπαζοκεφαλιές, κρυπτόλεξα, δραστηριότητες

μπορείτε να εκτυπώσετε και να μοιραστείτε τα κρυπτόλεξα

δεν επιτρέπεται η εμπορική εκμετάλλευση του υλικού

σταυρόλεξα livebooks

Τα κρυπτόλεξα είναι ένας πολύ καλός δημιουργικός τρόπος απασχόλησης των παιδιών. Κάθισε μαζί τους και λύστε τα μαζί. Περάστε δημιουργικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης που θα τις θυμούνται για πάντα!

Και μην ξεχνάτε. Η μάθηση που προέρχεται από το παιχνίδι γίνεται βίωμα

Οι θεματικές ενότητες που έχουμε επιλέξει έχουν να κάνουν με αγαπημένα θέματα των παιδιών, μέσα από τα οποία προσπαθούμε να προάγουμε την μάθηση.

Απίθανες σπαζοκεφαλιές!

Ένα βιβλίο ατέλειωτης ευχαρίστησης, παιχνιδιού και μάθησης, που ακονίζει το μυαλό και αναπτύσσει βασικές, και όχι μόνο, δεξιότητες των παιδιών. 

Σταυρόλεξα για παιδιά, κρυπτόλεξα, λαβύρινθοι, mandala για παιδιά, αναγραμματισμοί και …μια σελίδα έκπληξη, σας περιμένει μέσα σε αυτό το βιβλίο!

Το βιβλίο δεν πωλείται αλλά δίνεται ως δώρο για αγορές από το livebooks.gr καθαρής αξίας 29€ και άνω. 

€0,00
δωρεάν με παραγγελίες άνω των 29€

Κατάλληλο για παιδιά: 6 - 12 ετών