δεινόσαυροι δράκοι

Εσύ τι θα διάλεγες; Δράκους ή Δεινόσαυρους;

– Φτάνει πια με την προπαίδεια! Καλοκαίρι είναι, προτιμώ ένα βιβλίο με δεινόσαυρους.

– Αν σου έλεγα ότι μπορείς να παίξεις στο tablet ένα παιχνίδι με δράκους;

– Τώρα μάλιστα! 

– Και μπορείς να βγεις και φωτογραφίες μαζί τους!

– Τι; Αλήθεια; Πώς γίνεται αυτό;

– Μαζεύεις νομίσματα, ξεκλειδώνεις πίστες, απαντάς σωστά στους γρίφους και ελευθερώνεις τους δράκους για να βγεις μαζί τους φωτογραφίες!

Τέλειο! ΤΟ ΘΕΛΩ!
Χμμ… Κάτσε, ποια είναι η παγίδα εδώ;

– Σου μαθαίνουν την προπαίδεια!!! : ) 

Τα πράγματα είναι απλά. Οι δράκοι στο βιβλίο Μαθαίνω την προπαίδεια με τη Ρενάτα, ζωντανεύουν μέσα από τις οθόνες των tablet/smartphone και περιμένουν έναν ήρωα να τους ελευθερώσει από τον Τεμπελάδωνα, που τους φυλάκισε. Εκτός από τους πίνακες και τα tips του βιβλίου, η εφαρμογή που το συνοδεύει περιλαμβάνει ένα παιχνίδι με 110 πίστες που βοηθάει τους ταλαιπωρημένους φίλους μας να μάθουν την προπαίδεια με διασκεδαστικό τρόπο.
Έτσι θα γλιτώσουν όλοι! Οι φυλακισμένοι δράκοι, τα παιδιά αλλά και οι γονείς από την γκρίνια! 

Βέβαια και ένα βιβλίο με δεινόσαυρους είναι πάντα ένας καλός τρόπος για να απασχοληθούν παιδιά, να μάθουν αρκετές λέξεις και να εξασκηθούν και λίγο στην ανάγνωση. Αν ζωντάνευαν κιόλας όπως οι δράκοι, θα ήταν τέλεια! Ή μήπως γίνεται; Το βιβλίο Οι Δεινόσαυροι επιστρέφουν, από τα Livebooks  είναι ένα εκρηκτικό βιβλίο στο οποίο ζωντανεύει το περιεχόμενό του! Μία φοβερή περιπέτεια που κόβει την ανάσα! Μπορείς να δεις τους δεινόσαυρους να ζωντανεύουν σε 3D και να κάνεις μία εικονική βόλτα στο πάρκο των δεινοσαύρων με το μαγικό τρενάκι. 

ΕΥΚΑΙΡΙΑ για λίγη ησυχία στο σπίτι! Θυμήσου ότι με την αγορά και των δύο βιβλίων έχεις ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε Ελλάδα και Κύπρο και δώρο το βιβλίο με τις “Απίθανες Σπαζοκεφαλιές για δημιουργική χαλάρωση. 

€17,90

Κατάλληλο για παιδιά: 6 - να μάθουν την προπαίδεια

€12,90

Κατάλληλο για παιδιά: 4 - 10 ετών

μάθηση μέσω παιχνιδιού