Διαδραστικά βιβλία

Τι κοινό έχουν οι πιο γνωστοί δεινόσαυροι που περπάτησαν πάνω στη γη, με τον βασιλιά της ζούγκλας, την Κοκκινοσκουφίτσα, το ηλιακό σύστημα και τον Παρθενώνα; Τη λύση μας τη φέρνει η ελληνική εταιρεία Bitar με τη καινούρια παιδική σειρά βιβλίων «Livebooks – Τα βιβλία που ζωντανεύουν».

Όλα τα παραπάνω γίνονται πραγματικότητα και ζωντανεύουν τρισδιάστατα πάνω στις σελίδες των βιβλίων μέσα από φορητές συσκευές (tablet/smartphones). Κάθε βιβλίο συνοδεύεται από μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή και μέσα από τις οθόνες μπορείτε να δείτε να ζωντανεύουν πάνω στις σελίδες δεινόσαυροι, άγρια ζώα, όλους τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος, τα μνημεία του κόσμου και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Οι δημιουργοί των βιβλίων έφεραν με έναν έξυπνο τρόπο τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες μέσα στο σπίτι μας! Χρειάζεστε απλώς το βιβλίο και μία εφαρμογή εγκατεστημένη στη συσκευή σας και τότε η μαγεία…αρχίζει! Μπορείτε να βγείτε φωτογραφίες με ελέφαντες και λιοντάρια, αλλά μπορείτε να δείτε τον Άρη και τη Σελήνη να περιστρέφονται στο σαλόνι σας. Μπορείτε να ταξιδέψετε στον ευρωπαϊκό διαστημικό σταθμό μέσα από πραγματικές φωτογραφίες 360 μοιρών αλλά και να περιηγηθείτε εικονικά στην Ακρόπολη και στον Πύργο της Πίζας.

Τα βιβλία έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και εδώ και ένα χρόνο κερδίζουν τους μικρούς αναγνώστες, τους γονείς και  τους εκπαιδευτικούς γιατί είναι αριστοτεχνικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν ευχάριστη μάθηση μέσα από τη διασκέδαση. Ο στόχος των δημιουργών επιτεύχθηκε, τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν τα βιβλία και να διαβάζουν με πολύ ενδιαφέρον γιατί ταυτόχρονα μετατρέπονται σε παιχνίδι μέσα από τις εφαρμογές!

Αξίζει να επισκεφθείτε τη σελίδα www.livebooks.gr για παραγγελίες, πολλά βίντεο και φωτογραφίες από τους χρήστες καθώς και πολλές ενδιαφέρουσες δημιουργικές δραστηριότητες για ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας και μάθησης!