"Βρες τις διαφορές" για παιδιά
ΔΩΡΕΑΝ!

Μία αγαπημένη δραστηριότητα των παιδιών! Τα livebooks διάλεξαν 24 εικόνες και σας τις προσφέρουν δωρεάν για εκτύπωση στο γνωστό παιχνίδι “Βρες τις διαφορές”. Οι εικόνες είναι προσεκτικά επιλεγμένες και διαβαθμισμένης δυσκολίας ώστε να μπορούν να απασχοληθούν όλα τα παιδιά του δημοτικού. Αστείες, χαρούμενες, παράλογες, μελλοντικές, νόστιμες και άλλες πολλές εικόνες σε περιμένουν σε αυτήν την ενότητα για να βρεις τις διαφορές.
Μπορείς να εκτυπώσεις δωρεάν είτε μία οποιαδήποτε εικόνα, είτε όλες μαζί σε ένα εύχρηστο αρχείο PDF το οποίο περιλαμβάνει 28 ασπρόμαυρες σελίδες μαζί με τις λύσεις.

σταυρόλεξα για παιδιά, σπαζοκεφαλιές, κρυπτόλεξα, δραστηριότητες

μπορείτε να εκτυπώσετε και να μοιραστείτε τα φύλλα εργασιών

*οι λύσεις βρίσκονται στο PDF με όλες τις ασκήσεις

δεν επιτρέπεται η εμπορική εκμετάλλευση του υλικού

Το παιχνίδι “Βρες τις διαφορές” είναι ένας εξαιρετικός τρόπος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά. Εξασκεί ιδιαίτερα την ικανότητα της προσεκτικής παρατήρησης αλλά και της δημιουργικής σκέψης λόγω των ευφάνταστων εικόνων. Είναι μία ευκαιρία να παίξεις μαζί με τα παιδιά ή να τους βοηθήσεις όποτε το χρειαστούν. Δες το σαν αφορμή για συζήτηση για όσα απεικονίζονται, φτιάξτε ιστορίες μαζί και αφεθείτε στο παιχνίδι των παιδιών όπου αυτό σας πάει.

Μην ξεχνάς ότι οι διασκεδαστικές ώρες που περνούν τα παιδιά μαζί σου είναι οι αναμνήσεις που πάντα θα κουβαλούν μαζί τους.

μάθηση μέσω παιχνιδιού