Μνημεία του κόσμου βιβλίο

Το συγκεκριμένο βιβλίο βρίσκεται εκτός αποθέματος και δεν θα ξανακυκλοφορήσει

Μνημεία και ΤέραταΤα βιβλία που ζωντανεύουν σας ταξιδεύουν στα μνημεία του κόσμου. Μία βόλτα στην Ακρόπολη ή τον Πύργο του Άιφελ είναι η ιδανική λύση για να ταξιδέψετε εικονικά μαζί με τα παιδιά σας χωρίς καν να φύγετε από το σαλόνι του σπιτιού σας!

Η ελληνική εταιρεία Bitar κάνει τον κόσμο να φαίνεται μικρός! Το καινούριο βιβλίο της σειράς «Livebooks– Τα βιβλία που ζωντανεύουν» με τίτλο Μνημεία και Τέρατα έχει ήδη ξετρελάνει παιδιά, γονείς και δασκάλους! Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Στέφανος Παπαδόπουλος μας αποκαλύπτει όλα όσα συμβαίνουν όταν ο εγωιστής ήλιος και η πολυμήχανη σελήνη ξεκινάνε μία ουράνια διαμάχη με θύματα τα σπουδαία μνημεία του κόσμου!

Το βιβλίο συνοδεύεται από δωρεάν εφαρμογή για Android ή iOS. Κατεβάστε την εφαρμογή σε κινητό ή tablet  και δείτε τα μνημεία του βιβλίου σε 3D να ζωντανεύουν πάνω στις σελίδες. Επίσης μπορείτε να βγείτε διάφορες ξεκαρδιστικές φωτογραφίες δίπλα σε ένα μνημείο πατώντας απλώς ένα κουμπί! Οι δημιουργοί του όμως μας επιφυλάσσουν μία ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη! Με τη χρήση της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας (virtual reality) μπορείτε να ζήσετε μια απίθανη εμπειρία, κάνοντας μία περιήγηση σε όλα τα μνημεία αλλά και να ακούσετε μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κάθε ένα.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα www.livebooks.gr για περισσότερες πληροφορίες, βίντεο αλλά και για τις παραγγελίες σας!