Συχνές Ερωτήσεις – Απαντήσεις

ΝΕΟ: Διαβάστε πραγματικά σχόλια χρηστών

Αν δεν βρείτε απάντηση στις ερωτήσεις σας, στην παρακάτω λίστα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310.427.804 (Δε-Πα: 09:00 – 17:00) ή με email στο info@livebooks.gr

Τα Livebooks είναι κανονικά έντυπα βιβλία που συνοδεύονται από μία ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή για κινητά ή tablet τεχνολογίας Android ή iOS, με την χρήση της οποίας τα βιβλία ζωντανεύουν το περιεχόμενό τους σε 3D, με κίνηση και ήχο, μέσω της κάμερας της συσκευής. Το βιβλίο “Χριστουγεννιάτικο Μυστικό” είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει εφαρμογή για Android και όχι για iOS.

Οι εφαρμογές λειτουργούν στην συντριπτική πλειοψηφία των συσκευών που έχουν Android ή iOS (iPhone/iPad). Παρ’ όλα αυτά, αν θέλετε να σιγουρευτείτε, μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές πριν προχωρήσετε σε αγορά, αφού είναι δωρεάν. Κατεβάστε την εφαρμογή του βιβλίου που σας ενδιαφέρει από το Play Store ή το App Store και ανοίξτε την. Αν η εφαρμογή ανοίξει την κάμερα της συσκευής σας και βλέπετε ότι δείχνει η κάμερα, τότε κατά 99% η εφαρμογή είναι συμβατή με τη συσκευή σας.

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε όλες τις εφαρμογές. Κάντε κλικ παρακάτω, επιλέξτε το βιβλίο σας και μετά πατήστε εγκατάσταση από το κινητό ή το tablet σας

Android | iPhone/iPad

Ένα smartphone ή ένα tablet με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Το κάθε βιβλίο έχει την δικιά του εφαρμογή και ονομάζεται όπως το βιβλίο. Μέσα στο κάθε βιβλίο υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για την λήψη, εγκατάσταση και χρήση της ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογής που το συνοδεύει. Επίσης, οι σύνδεσμοι για τις εφαρμογές βρίσκονται στο livebooks.gr, στην σελίδα του κάθε βιβλίου

Οι εφαρμογές είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθούν και γίνεται με τον ίδιο τρόπο που εγκαθιστούμε όλες τις εφαρμογές στις συσκευές μας. Ανοίγουμε το Play Store ή το App Store και κάνουμε αναζήτηση τον τίτλο του βιβλίου. Στη συνέχεια πατάμε “Εγκατάσταση” και είναι έτοιμη.

Αν δεν ξέρετε μην ανησυχείτε. Ρωτήστε το παιδί σας. Το 99% των παιδιών μας γνωρίζουν να εγκαθιστούν εφαρμογές!

Όχι. Τα βιβλία ζωντανεύουν μέσω της οθόνης του κινητού σας ή του tablet.

Όλα μας τα βιβλία χρησιμοποιούν την επαυξημένη πραγματικότητα. Δύο από αυτά, “Το Ηλιακό σύστημα σε 3D” και το “Μνημεία και Τέρατα” επιπροσθέτως χρησιμοποιούν και την εικονική πραγματικότητα.

Όχι. Τα βιβλία μας χρησιμοποιούν δύο ειδών τεχνολογίες, την επαυξημένη πραγματικότητα και την εικονική πραγματικότητα. Η εικονική πραγματικότητα δουλεύει χωρίς ή με μάσκα. Η μάσκα απλά προσδίδει μία πιο ρεαλιστική εμπειρία χρήσης.

Μπορείτε μέσα σε 7 ημέρες από την παραλαβή των βιβλίων να τα επιστρέψετε πίσω χωρίς καμία χρέωση. Στείλτε τα με το ταχυδρομείο στα παρακάτω στοιχεία και μόλις τα λάβουμε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας καταθέσουμε το ποσό που πληρώσατε.

Παπούλιας Ευάγγελος
Λασκαράτου 26
Τ.Κ. 54646
Θεσσαλονίκη

Το κάθε βιβλίο έχει την δική του τιμή και κυμαίνονται από 5 ευρώ έως και 17,90 ευρώ.

Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή. Πληρώνετε με την παραλαβή των βιβλίων σας από την Courier.
Επίσης μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση στην τράπεζα Πειραιώς ή Eurobank στους παρακάτω λογαριασμούς. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μας ενημερώσετε για την κατάθεσή σας.

Τράπεζα Πειραιώς:
Αριθμός Λογαριασμού: 5210-090534-699
IBAN: GR51 0172 2100 0052 1009 0534 699
Δικαιούχος: BITAR ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ο.Ε.

Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0041.05.0200657952
Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR2402600410000050200657952
Δικαιούχος: BITAR ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ο.Ε.

Συνεργαζόμαστε με την ACS για αποστολή σε όλη την Ελλάδα και με την IDS για αποστολές εντός Θεσσαλονίκης.

Αποστολές προς το παρόν κάνουμε μόνο στην Γερμανία, με κόστος αποστολής 24 ευρώ. Για αγορές άνω των 80 ευρώ, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί παραγγελία μέσω του: http://www.livebooks.gr/ellhnes-exoterikou/ και στη συνέχεια πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα.

Είμαστε μία ομάδα 4 ατόμων με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Δημιουργούμε τα διαδραστικά βιβλία από το μηδέν. Συγγραφή, εικονγράφηση, ανάπτυξη εφαρμογών και εμπορία. Όλη η διαδικασία γίνεται 100% στην Ελλάδα και γίνεται από εμάς! Τα Livebooks είναι 100% ελληνική καινοτομία!

Αν η παραγγελία σας έχει γίνει σε εργάσιμη ημέρα και πριν τις 14:00, θα εκτελεστεί και θα αποσταλεί την ίδια μέρα. Αν γίνει μετά τις 14:00 θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη.
Η ACS χρειάζεται 1 με 2 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση της αποστολής σας. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για να δούμε που βρίσκεται το δέμα σας.

Οι εφαρμογές που συνοδεύουν τα βιβλία μας, δεν λειτουργούν σε υπολογιστή. Είναι φτιαγμένες μόνο για smartphone και tablets με Android ή iOS